ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Αχ 6η Αγέλη!!

Με πολλή αγάπη για τα παιδιά και το χαμόγελό τους, η Αγέλη μας έχει ετοιμάσει για φέτος πολύ ξεχωριστές δράσεις που θα  ομορφύνουν τις Κυριακές  των λυκοπούλων της!

Ξιφασκία, δράση για το ρατσισμό, έκδοση λυκοπουλικής εφημερίδας, επίσκεψη σε κολυμβητήριο, θεατρική παράσταση, ανακύκλωση, επίσκεψη σε ραδιοφωνική εκπομπη, παιχνίδια στην πόλη, εκδρομές στη φύση και στα χιόνια είναι μόνο λίγα από αυτά που θα δοκιμάσουν οι μικροί  μας φίλοι! Θα μάθουμε να ξεχωρίζουμε φυτά και ζώα, να μαγειρεύουμε, να χρησιμοπουούμε σωστά τις ηλεκτρικές συσκευές, να φτιαχνουμε σακίδια, να φροντίζουμε τη φύση γύρω μας και άλλα πολλά.

Οι βαθμοφόροι μας με όρεξη και φαντασία θα ταξιδέψουν μαζί με τα λυκόπουλα σε μέρη μαγικά και ήρωες γνωστοί και άγνωστοι θα ζητήσουν τη βοήθεια μας, γιατί ως γνωστόν όποιος χρειάζεται βοήθεια, τη ζητάει απ’ τα λυκόπουλα της 6ης Αγέλης! Ο Τζακ Σπάροου, ο Πίτερ Παν, ο Σίμπα, ο Ποπάυ και πολλοί άλλοι θα μας συντροφεύσουν στα ταξίδια μας στα πέρατα του κόσμου όπου μικροί και μεγάλοι θα κυνηγάμε αυτή την άπιαστη γητεύτρα την περιπέτεια!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!