Δημήτρης Τεζαψίδης

Δημήτρης Τεζαψίδης

Αρχηγός Συστήματος

Ο Δημήτρης ξεκίνησε στην Αγέλη όταν ήταν 7 ετών και η αγάπη του γι’ αυτήν τον έκανε Αρχηγό της!

Το πείσμα του, τον οδήγησε να εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε έναν ιδιαίτερα επιτυχημένο Ακέλα, με πάθος για το έργο που προσφέρει!

Σπουδάζει στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Θεσ/κης και έχει τρομερή ενέργεια και θετική διάθεση για να δώσει στην Αγέλη!

Πολλοί λένε πως με το Δημήτρη, δεν γίνεται να μη περάσεις καλά....κι εμείς ξέρουμε πως σίγουρα το ίδιο λένε και τα Λυκόπουλα μας!

Kέλλη Μήτρου

Kέλλη Μήτρου

Υπαρχηγός Συστήματος

Η Κέλλη, ήρθε στο 6ο σύστημα όταν ήταν 7 ετών. Έκτοτε έχει περάσει από όλα τα τμήματα σαν παιδί, και αργότερα ως ενήλικας έχει υπάρξει Υπαρχηγός Ομάδας, Υπαρχηγός Ακαδημίας και Υπαρχηγός Κοινότητας όπου παρέμεινε και στη συνέχεια έγινε Αρχηγός το 2014 και στη συνέχεια Αρχηγός Συστήματος το 2018 και ως το 2021!

Η Κοινότητα κατέληξε να γίνει η μεγάλη της αγάπη κι έτσι, ολοκλήρωσε πρόσφατα και της απονεμήθηκε το Διακριτικό Δάσους στο Κλάδο Ανιχνευτών, που την καθιστά μέλος της εκπαίδευσης! Είναι επίσης, κάτοχος πτυχίου Κυβερνήτου!

Η Κέλλη έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Marketing & Επικοινωνίας του Ο.Π.Α. και εργάζεται στο χώρο των logistics!

Λουκία Τρέμμα

Λουκία Τρέμμα

Υπαρχηγός Συστήματος

Η Λουκία, φοιτήτρια στη Νομική του Α.Π.Θ. έγινε μέλος του Συστήματος σε ηλικία 15 ετών και ξεκίνησε κατευθείαν από τη Κοινότητα Ανιχνευτών!

Είναι problem-solver, και κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να κατανοήσει πλήρως τη λειτουργία ενός προσκοπικού τμήματος και να γίνει τελικά Αρχηγός στην Ομάδα Ναυτοπροσκόπων!

Η Λουκία και το πείσμα της να καταφέρνει τους στόχους που θέτει, παρόλο το νεαρό της ηλικίας της, έχει εξελιχθεί σε εξαιρετική Αρχηγό! Το προσκοπικό της όνομα είναι "λιακάδα" όπως και η θετική ενέργεια που εκπέμπει με κάθε της χαμόγελο!

Γιώργος Αθανασιάδης

Γιώργος Αθανασιάδης

Αρχηγός Αγέλης

Ο Γιώργος ήρθε στο σύστημα σαν παιδάκι Δημοτικού κι εντάχθηκε αμέσως στην Αγέλη!

Όπως οι περισσότεροι λάτρεις της Αγέλης Λυκοπούλων, έτσι και ο Γιώργος μεγαλώνοντας ήξερε ήδη σε ποιο τμήμα ήθελε να συνεχίσει την ενασχόληση του και για το λόγο αυτό εντάχθηκε κι αυτός ως Υπαρχηγός -αρχικά- στο τμήμα που αγαπούσε τόσο και που τελικά κατέληξε να ηγείται το 2021!

Σήμερα ο Γιώργος σπουδάζει Χημικός Μηχανικός του Α.Π.Θ. κι εργάζεται σε φροντιστήριο της περιοχής του!

Δήμητρα Τσικούρα

Δήμητρα Τσικούρα

Υπαρχηγός Αγέλης

Η Δήμητρα, είναι φοιτήτρια στο τμήμα Ψυχολογίας του τμήματος Ιωαννίνων και είναι η πιο νέα Υπαρχηγός στην Αγέλη μας!

Έχει υπάρξει στο σύστημα από πολύ μικρή, είναι ένα ιδιαίτερα υπεύθυνο και ζωντανό κορίτσι με τρομερή φαντασία και ανυπομονούμε να τη δούμε να ανθίζει και να εξελίσσεται!

Δεν επαναπαύεται ποτέ καθώς θεωρεί πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, κάτι που προσπαθεί με όλη της τη δύναμη να επιτύχει!

Ηλίας Δρακόπουλος

Ηλίας Δρακόπουλος

Υπαρχηγός Αγέλης

Ο Ηλίας ταξιδεύοντας από το όμορφο Αίγιο μας φέρνει έναν Νότιο αέρα και νέες εμπειρίες από το Σύστημα που μεγάλωσε τόσα χρόνια.

Έγινε μέλος της παρέας μας το Σεπτέμβρη του 2020 όταν πέρασε Δημοσιογραφια στο ΑΠΘ και είναι έτοιμος για όλες τις περιπέτειες που περιμένουν την Αγέλη.

Πάντα πρόθυμος να προσφέρει, αποτελεί ένα ακόμα κρίκο στην αλυσίδα του επιτελείου της αγέλης μας!

Στέλλα Γραβάνη

Στέλλα Γραβάνη

Υπαρχηγός Αγέλης

Η Στέλλα, μια νέα βαθμόφορος της Αγέλης!

Από τις πρώτες κιόλας δράσεις, δείχνει πόσο έτοιμη είναι για τη λυκοπουλικη ζωή και ας μην υπήρξε ποτέ της μέχρι σήμερα Πρόσκοπος.

Σπουδάζοντας μαιευτική και παράλληλα δουλεύοντας είναι μια Γερόλυκος πολλά υποσχόμενη

ΦοίβηΤρέμμα

ΦοίβηΤρέμμα

Αρχηγός Ομάδας

Η Φοίβη, φοιτήτρια στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ. έγινε μέλος του Συστήματος σε ηλικία 8 ετών και δεν άργησε πολύ να ανακαλύψει την αγάπη της για τη θάλασσα!

Δεινή ιστιοπλόα, με ανεξάντλητη ενέργεια κι ένα μόνιμο χαμόγελο, δε περνάει ποτέ απαρατήρητη καθώς εκπέμπει συνεχώς τη θετική της αύρα!

Η Φοίβη, είναι πλέον Αρχηγός της Ομάδας Ναυτοπροσκόπων!

Αριάδνη Μάζη

Αριάδνη Μάζη

Υπαρχηγός Ομάδας

Η Αριάδνη μας είναι ένας ήλιος που λάμπει!

Βαθμοφόρος στην Ομάδα που μπορεί εκ πρώτης όψεως να μοιάζει ήσυχη αλλά κρύβει έναν δυναμικό χαρακτήρα, υπεύθυνο και οργανωτικό!

Είναι στην οικογένεια μας από μικρή και σήμερα ανυπομονεί να προσφέρει τις ιδέες της στα παιδιά του τμήματος της!

Συμμετέχει και βοηθάει εθελοντικά σε διάφορες Φιλοζωικές οργανώσεις καθώς η φιλοζωία έχει γίνει τρόπος ζωής της!

Μορφούλα Καϊλά

Μορφούλα Καϊλά

Υπαρχηγός Ομάδας

Η Mορφούλα είναι ναυτοπρόσκοπος από την Ιτέα και new entry στο σύστημα μας !

Σπουδάζει στο τμήμα φυσικοθεραπείας στα ΤΕΙ Σίνδου και μένει πλέον στη Θεσσαλονίκη.

Με αγάπη για τον προσκοπισμό, διάθεση συνεχώς να μαθαινει και απύθμενη όρεξη για δουλειά στην ομάδα είναι ανερχόμενο αστέρι!

Λατρεύει τη Μαρλα (το σκυλάκι της) και φτιάχνει μπισκότα, που γίνονται ανάρπαστα!

Άννα Τεζαψίδου

Άννα Τεζαψίδου

Aρχηγός Koινότητας

Η Άννα σπουδάζει Ελληνική Φιλολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και βρίσκεται στο Σύστημά μας από μικρό λυκόπουλο!

Υπήρξε για αρκετά χρόνια υπαρχηγός στην Αγέλη και πλέον είναι μια δυναμική Αρχηγός Κοινότητας!

Ποτέ δεν πίστευε πως θα ταίριαζε στη Κοινότητα, κι όμως κατέληξε να τη λατρέψει!

Αγάπη Κωστίδου

Αγάπη Κωστίδου

Υπαρχηγός Koινότητας

Η Αγάπη, μέλος του συστήματος από μικρό παιδί, έφυγε για τις σπουδές της στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Ρέθυμνο και με την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη, πρώτη της μέριμνα ήταν να γυρίσει στο σύστημα που τόσο είχε αγαπήσει και να προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη!

Ως ένα λαμπερό, χαμογελαστό κορίτσι που φέρνει εις πέρας με επιτυχία οτιδήποτε αναλαμβάνει, μπήκε αμέσως στο τμήμα της κοινότητας σαν Υπαρχηγός!

Οι προσδοκίες μας είναι υψηλές και η ίδια δε σταματά να μας εκπλήσσει!

Θοδωρής Αθανασιάδης

Θοδωρής Αθανασιάδης

Υπαρχηγός Koινότητας

Ο Θοδωρής είναι φοιτητής στο Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Logistics) και ενεργός υπαρχηγός στην ομάδα Ναυτοπροσκόπων

Ανέκαθεν ήταν η "ψυχή της παρέας" με καταπληκτικό χιούμορ και ανεβάζει το κέφι της παρέας όπου κι αν βρεθεί.

Εργάζεται στον ελεύθερο του χρόνο και δε χάνει ποτέ το χαμόγελο του!

Κατερίνα Τιμοθέου

Κατερίνα Τιμοθέου

Αρχηγος Προσκοπικού Δικτύου

Η Κατερίνα είναι απόφοιτη του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και πλέον μεταπτυχιακή φοιτήτρια..

Στον ελεύθερo της χρόνο ασχολείται με τη capoeira, την ιστιοπλοΐα, μαθαίνει ισπανικά και σύμφωνα με την ίδια:
"Στόχος μου είναι να ταξιδέψω όλο τον κόσμο, και να γνωρίσω νέα πράγματα!".

Αγαπάει πολύ την την θάλασσα, και σκέφτεται να την συνδυάσει και στα επαγγελματικά της. Είναι στο Σύστημά μας από το 2006 αλλά ξεκίνησε τον προσκοπισμό από τρίτη δημοτικού ως λυκόπουλο. Με το που μπήκε στην ομάδα δεν έβλεπε την ώρα για να ενταχθεί στο επιτελείο της και τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία καθώς με το πέρας της καλοκαιρινής κατασκήνωσης ανέλαβε καθήκοντα αρχηγού Ομάδας!!

Η Κατερίνα ολοκλήρωσε τη θητεία της το 2018 και αφού βοήθησε ως Υπαρχηγός Συστήματος, πλέον ανέλαβε τα καθήκοντα της Αρχηγού Δικτύου, που αφορά τα ενήλικα μέλη της Οικογένειας του Συστήματος!

Σωτήρης Πετρίδης

Σωτήρης Πετρίδης

Αρχηγός Ακαδημίας

Ο Σωτήρης, ήταν και παλιότερα Αρχηγός Ακαδημίας, όμως διέκοψε για να ασχοληθεί με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην επιχείρηση του. Το Σύστημα όμως του έλειψε, και αποφάσισε να επιστρέψει ξανά στη πολυαγαπημένη του Ακαδημία!

Ο Σωτήρης έχει υπάρξει εκπαιδευτής ιστιοπλοΐας στον όμιλο της Επανομής!