Kέλλη Μήτρου

Kέλλη Μήτρου

Αρχηγός Συστήματος

Η Κέλλη, ήρθε στο 6ο σύστημα όταν ήταν 7 ετών. Έκτοτε έχει περάσει από όλα τα τμήματα σαν παιδί, και αργότερα ως ενήλικας έχει υπάρξει Υπαρχηγός Ομάδας, Υπαρχηγός Ακαδημίας και Υπαρχηγός Κοινότητας όπου παρέμεινε και στη συνέχεια έγινε Αρχηγός το 2014!

Η Κοινότητα κατέληξε να γίνει η μεγάλη της αγάπη κι έτσι, ολοκλήρωσε πρόσφατα και της απονεμήθηκε το Διακριτικό Δάσους στο Κλάδο Ανιχνευτών, που την καθιστά μέλος της εκπαίδευσης!

Η Κέλλη έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Marketing & Επικοινωνίας του Ο.Π.Α. και εργάζεται στο χώρο των πωλήσεων!

Γιάννης Ζαφραντζής

Γιάννης Ζαφραντζής

Υπαρχηγός Συστήματος

Ο Γιάννης, αποτελεί χρόνια μέλος του Συστήματος! Έχει περάσει από την Ομάδα ως Υπαρχηγός της, είναι εξαιρετικός Κυβερνήτης και για πολλά χρόνια υπήρξε Αρχηγός στην Ακαδημία Ιστιοπλοΐας, την οποία κατάφερε μαζί με το επιτελείο του να κάνει τόσο περιζήτητη και διασκεδαστική, που δεν χωρούσαν από τα τόσα μέλη!

Ο Γιάννης είναι μαθηματικός και διδάσκει χρόνια το αντικείμενο σε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου!

Κατερίνα Τιμοθέου

Κατερίνα Τιμοθέου

Υπαρχηγός Συστήματος

Η Κατερίνα βρίσκεται στο 4ο έτος σπουδών της, στην αρχιτεκτονική στην Ξάνθη. Στον ελεύθερό της χρόνο χορεύει lindy-hop, μαθαίνει ισπανικά και "Στόχος μου είναι να ταξιδέψω όλο τον κόσμο, και να γνωρίσω κόσμο και πράγματα!!" είπε. Αγαπάει πολύ την την θάλασσα, και σκέφτεται να την συνδυάσει και στα επαγγελματικά της. Είναι στο Σύστημά μας από το 2006 αλλά ξεκίνησε τον προσκοπισμό από τρίτη δημοτικού ως λυκόπουλο. Με το που μπήκε στην ομάδα δεν έβλεπε την ώρα για να ενταχθεί στο επιτελείο της και τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία καθώς με το πέρας της καλοκαιρινής κατασκήνωσης ανέλαβε καθήκοντα αρχηγού Ομάδας!!

Η Κατερίνα ολοκλήρωσε τη θητεία της το 2018 και πλέον ανέλαβε καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος

Θεανώ Γκρούνη

Θεανώ Γκρούνη

Υπαρχηγός Συστήματος

Η Θεανώ ήρθε στη παρέα του 6ου Συστήματος όταν ήταν Λυκόπουλο! Μεγάλωσε κι έγινε Ναυτοπρόσκοπος και στη συνέχεια ενωμοτάρχης, ενώ η προσωπική της φιλοδοξία της οδήγησε στο να γίνει πρόσκοπος έθνους και αργότερα Κυβερνήτης Ν/π σκάφους αλλά και σκάφους ανοιχτής θαλάσσης!

Διατέλεσε Αρχηγός Ομάδας και πλέον έχει καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος.
Η Θεανώ είναι Νηπιαγωγός στο Ελληνικό Κολλέγιο και Καθηγήτρια Αγγλικών!

Χριστίνα Σεραφειμίδου

Χριστίνα Σεραφειμίδου

Υπαρχηγός Συστήματος

Η Χριστίνα, ξεκίνησε στο 6ο Σύστημα απο την Αγέλη, κι εκεί παρέμεινε!

Υπήρξε για πολλά χρόνια Υπαρχηγός της και στη συνέχεια Αρχηγός των Λυκοπούλων κι ακόμα κι όταν έληξε η θητεία της, ποτέ δεν άφησε ουσιαστικά το αγαπημένο της τμήμα! Η Χριστίνα είναι μέχρι και σήμερα, η πρώτη που θα τρέξει να βοηθήσει την Αγέλη όποτε αυτή την χρειάζεται!

Η Χριστίνα εργάζεται σε δική της επιχείρηση ενώ παράλληλα σπουδάζει στην Ανώτερη Δραματική Σχολή!

Δημήτρης Τεζαψίδης

Δημήτρης Τεζαψίδης

Aρχηγός Αγέλης

Ο Δημήτρης υπήρξε μικρό λυκόπουλο πριν από 12 χρόνια και η αγάπη του για την αγέλη τον έκανε Αρχηγό της!

Σπουδάζει στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. και έχει τρομερή ενέργεια και θετική διάθεση για να δώσει στην Αγέλη!

Πολλοί λένε πως με το Δημήτρη, δεν γίνεται να μη περάσεις καλά....εμείς ελπίζουμε το ίδιο να λένε και τα Λυκόπουλα μας!

Δέσποινα Γκρούνη

Δέσποινα Γκρούνη

Υπαρχηγός Αγέλης

Η Δέσποινα, αποτελεί το νεότερο μέλος του επιτελείου μας!

Είναι πρωτοετής στο τμήμα Ιταλικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ. και ανυπομονεί να μάθει τα πάντα γύρω από την Αγέλη και τα Λυκόπουλα αφού και η ίδια από εκεί ξεκίνησε!

Μαρία Θεοδωράνου

Μαρία Θεοδωράνου

Υπαρχηγός Αγέλης

Η Μαρία ξεκίνησε τον προσκοπισμό σαν ανιχνεύτρια, ο μικρότερός της αδερφός την παρότρυνε να ασχοληθεί και δεν το έχει μετανιώσει. Αγαπάει πολύ τα μικρά παιδιά, γι αυτό και έχει επιλέξει να ασχολείται μαζί τους όχι μόνο στον ελεύθερό της χρόνο αλλά και επαγγελματικά! Είναι πάντοτε χαμογελαστή και πρόθυμη, και παρ’ολο που ένας μύθος λέει πως για να αναδειχθείς προσκοπικά πρέπει να ξεκινήσεις από μικρή ηλικία, η Μαρία είναι έτοιμη να τον καταρρίψει!!

Λουκία Τρέμμα

Λουκία Τρέμμα

Αρχηγός Ομάδας

Η Λουκία, φοιτήτρια στη Νομική του Α.Π.Θ. έγινε μέλος του Συστήματος σε ηλικία 15 ετών και πήγε κατευθείαν στη Κοινότητα Ανιχνευτών!

Είναι problem-solver, και κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να κατανοήσει πλήρως τη λειτουργία ενός προσκοπικού τμήματος και να γίνει τελικά Αρχηγός στην Ομάδα Ναυτοπροσκόπων!

Σοφία Καραγκιολίδου

Σοφία Καραγκιολίδου

Υπαρχηγός Ομάδας
Ελπίδα Τσουρουνάκη

Ελπίδα Τσουρουνάκη

Υπαρχηγός Ομάδας
Νίκος Τζήμας

Νίκος Τζήμας

Υπαρχηγός Ομάδας
Άννα Τεζαψίδου

Άννα Τεζαψίδου

Aρχηγός Koινότητας

Η Άννα σπουδάζει Ελληνική Φιλολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, βρίσκεται στο Σύστημά μας από μικρό λυκόπουλο, υπήρξε για αρκετά χρόνια υπαρχηγός στην Αγέλη και πλέον είναι Αρχηγός Κοινότητας!
Της αρέσει να γράφει, να φωτογραφίζει, και το θέατρο. Η αγάπη της για την Κοινότητα και τις εξορμήσεις στο βουνό συνδυάζονται άψογα με την λατρεία της για τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα.

Γιώργος Μιχαλάκος

Γιώργος Μιχαλάκος

Υπαρχηγός Κοινότητας

Ο Γιώργος έγινε μικρό λυκόπουλο και αυτός πριν από 12 χρόνια!
Η ομάδα των Ναυτοπροσκόπων όμως τον "τράβηξε" λίγο περισσότερο. Έτσι και κατάφερε να γίνει Αρχηγός Ομάδας, δίνοντας ότι πολυτιμότερο έχει ο καθένας από εμάς-τον χρόνο του-στα παιδιά.
Έπειτα από μια υπέροχη χρονιά γεμάτη χαμόγελα, εκδρομές και παιχνίδια πλέον συνεχίζει ως υπαρχηγός αγέλης προσφέροντας όλο και περισσότερα! Σπουδάζει στη σχολή καλών τεχνών στο Τμήμα θεάτρου του Α.Π.Θ. και ασχολείται και στον ελεύθερο του χρόνο με το θέατρο. Μεγάλο του όνειρο είναι να εισαχθεί στο Κρατικό Θέατρο, και όλοι εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία!! Σήμερα, ο Γιώργος είναι ένας πολλά υποσχόμενος υπαρχηγός στη Κοινότητα!

Σωτήρης Πετρίδης

Σωτήρης Πετρίδης

Αρχηγός Ακαδημίας

Ο Σωτήρης, ήταν και παλιότερα Αρχηγός Ακαδημίας, όμως διέκοψε για να ασχοληθεί με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην επιχείρηση του. Το Σύστημα όμως του έλειψε, και αποφάσισε να επιστρέψει ξανά στη πολυαγαπημένη του Ακαδημία!

Ο Σωτήρης έχει υπάρξει εκπαιδευτής ιστιοπλοΐας στον όμιλο της Επανομής!

Γεωργία Κεχαγιά

Γεωργία Κεχαγιά

Υπαρχηγός Ακαδημίας

Η Γεωργία (ή Τζία όπως συνηθίζουμε να την αποκαλούμε!) ήρθε στην οικογένεια του συστήματος όταν ήταν στο Γυμνάσιο!
Η πρώτη δράση της ήταν...συντήρηση σκαφών, κι αν πολλοί πίστευαν πως αυτό θα ήταν αποτρεπτικό για τη συνέχεια ενός παιδιού στους Προσκόπους, δεν ίσχυε το ίδιο και για τη Τζία!

Έχει υπάρξει υπαρχηγός Ομάδας αν και η μεγάλη της αγάπη ήταν πάντα η Ακαδημία, στην οποία δραστηριοποιείται με μικρά κενά από το 2012!

Η Τζία διατηρεί δική της επιχείρηση στις 40 εκκλησιές Θεσσαλονίκης και σπουδάζει στο Τμήμα Λογιστικής!

Βαγγέλης Τσαούλης

Βαγγέλης Τσαούλης

Υπαρχηγός Ακαδημίας

Ο Βαγγέλης, είναι στο σύστημα απο Λυκόπουλο και έχει υπάρξει υπαρχηγός στην Ομάδα!

Η Αγάπη του για τη θάλασσα τον οδήγησε στο δρόμο της Βασιλικής Ακαδημίας της Αγγλίας από την οποία απέκτησε δίπλωμα skipper!

Αποτελεί έμπειρο ιστιοπλόο με θέληση για γνώση και γι’ αυτό το λόγο είναι αυτή τη στιγμή στην Ακαδημία Ιστιοπλοΐας, ως υπαρχηγός!