Δομνίκη Κουιτζόγλου

Δομνίκη Κουιτζόγλου

Αρχηγός Συστήματος

Η Δομνίκη μπήκε στην παρέα μας σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία το 2004, στο τμήμα των ανιχνευτών. Παρ’όλα αυτά δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να ενταχθεί και να συνειδητοποιήσει πως ο προσκοπικός κόσμος είναι ο δικός της κόσμος. Σπουδάζει πληροφορική και μόλις απέκτησε το πτυχίο της στα οικονομικά. Ασχολείται με την φωτογραφία και η αγάπη της για τα παιδιά καταλαμβάνει και τον επαγγελματικό της χρόνο. Σήμερα είναι αρχηγός συστήματος, μια αρχηγός με πολλές δυνατότητες και μεγάλες βλέψεις για την εξέλιξη του προσκοπικού παιχνιδιού.

Μαρία Γεωργακάκη

Μαρία Γεωργακάκη

Αρχηγός Συστήματος

Η Μαρία γράφτηκε στα λυκόπουλα πριν από 17 χρόνια και από τότε συμμετέχει αδιάκοπα σε όλες τις δραστηριότητες των Ναυτοπροσκόπων της Θεσσαλονίκης! Βρίσκεται στο τελευταίο έτος των Μηχανολόγων Μηχανικών και της αρέσουν πολύ οι έντονες αθλητικές δραστηριότητες. Εκτέλεσε τα καθήκοντά της ως αρχηγός του συστήματος, η πρώτη γυναίκα που καταλαμβάνει αυτή τη θέση στο σύστημά μας! Πλέον ως υπαρχηγός συστήματος συνεχίζει να προσφέρει, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται στο ξεκίνημα της νέας της επαγγελματικής αρχής.

Αλίκη Μπαρμπακυριάκου

Αλίκη Μπαρμπακυριάκου

Υπαρχηγός Συστήματος

Η Αλίκη πριν από 17 χρόνια έγινε και αυτή λυκόπουλο, θεωρεί ότι ο προσκοπισμός ήταν καθοριστικός στην διαμόρφωση και κοινωνικοποίηση του χαρακτήρα της και τόσο καιρό μετά δηλώνει καθαρή λυκοπουλίστρια. Βρίσκεται στο τελευταίο έτος της Οργάνωσης και Διοίκησης και της αρέσει πολύ ο χορός. Σήμερα είναι υπαρχηγός συστήματος, ενεργή και πάλι στο σύστημα δίπλα στους φίλους της.

Θεανώ Γκρούνη

Θεανώ Γκρούνη

Υπαρχηγός Συστήματος

Η Θεανώ συμμετέχει στον προσκοπικό μας κύκλο 15 χρόνια τώρα και συνεχίζει αδιάκοπα την προσφορά της στο Σύστημα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής. Και πλέον εργάζεται καθημερινά με μικρά παιδάκια. "Είναι ένα επάγγελμα που θα μπορούσα να κάνω για όλη μου τη ζωή", είπε χαρακτηριστικά. Μόλις παρέδωσε την Αρχηγία της ομάδας, και σήμερα είναι πλέον υπαρχηγός συστήματος.

Αντώνης Αντωνιάδης

Αντώνης Αντωνιάδης

Υπαρχηγός Συστήματος

Ο Αντώνης πριν από 19 χρόνια ξεκίνησε ως λυκόπουλο, στην ομάδα κατάφερε να φτάσει στη θέση του ενωμοτάρχη και αρκετά χρόνια αργότερα οι ηγετικές του ικανότητες τον ανέδειξαν αρχηγό κοινότητας και αρχηγό ακαδημίας. Βρίσκεται στο τελευταίο έτος στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης του Α.Π.Θ. και παραδίδοντας την διπλωματική του σύντομα απόφοιτος. Σήμερα ως υπαρχηγός συστήματος, και λάτρης της ιστιοπλοΐας έχει αποφασίσει να συμμετέχει ενεργά οπουδήποτε το σύστημα τον έχει ανάγκη.

Ανθούλα Αηδώνη

Ανθούλα Αηδώνη

Αρχηγός Αγέλης

Η Ανθούλα ξεκίνησε τον προσκοπισμό το 2004 ως λυκόπουλο, διέκοψα όμως για ένα διάστημα και ξεκίνησε στο Σύστημα μας το 2008 στην ομάδα . "Δεν έζησα την λυκοπουλική ζωή όμως η μαγεία της με τράβηξε και με έκανε να θέλω να τη ζήσω έστω ως βαθμοφόρος." είπε. Είναι στην αγέλη εδώ και 3 χρόνια .Αποφοίτησε από το καλλιτεχνικό σχολείο και τώρα σπουδάζει στη σχολή Καλών Τεχνών στο Τμήμα θεάτρου του Α.Π.Θ. Θέλει να γίνω ηθοποιός και όλες τις οι δραστηριότητες όπως ο χορός και το μιούζικαλ αποσκοπούν σε αυτό. Φέτος ανέλαβε τα καθήκοντά της όχι μόνο σαν απλή βαθμοφόρος αλλά σαν ακέλας (αρχηγός αγέλης)!

Γιώργος Μιχαλάκος

Γιώργος Μιχαλάκος

Υπαρχηγός Αγέλης

Ο Γιώργος έγινε μικρό λυκόπουλο και αυτός πριν από 12 χρόνια, η ομάδα των Ναυτοπροσκόπων όμως πιθανόν τον "τράβηξε" λίγο περισσότερο. Έτσι και κατάφερε να γίνει Αρχηγός Ομάδας, δίνοντας ότι πολυτιμότερο έχει ο καθένας από εμάς-τον χρόνο του-στα παιδιά. Έπειτα από μιά υπέροχη χρονιά γεμάτη χαμόγελα, εκδρομές και παιχνίδια πλέον συνεχίζει ως υπαρχηγός αγέλης προσφέροντας όλο και περισσότερα! Σπουδάζει στη σχολή καλών τεχνών στο Τμήμα θεάτρου του Α.Π.Θ. και ασχολείται και στον ελεύθερο του χρόνο με το θέατρο. Μεγάλο του όνειρο είναι να εισαχθεί στο Κρατικό Θέατρο, και όλοι εμείς του ευχόμαστε καλή επίιυχία!!

Δημήτρης Τεζαψίδης

Δημήτρης Τεζαψίδης

Υπαρχηγός Αγέλης

Ο Δημήτρης έγινε μικρό λυκόπουλο και αυτός πριν από 12 χρόνια, η αγάπη του για την αγάπη του για την αγέλη τον έκανε πλέον υπαρχηγό της! Του αρέσει πολύ ο χορός, το τραγούδι και ξέρει απ‘έξω όλες τις ατάκες της Disney! Σπουδάζει στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο Α.Π.Θ., είναι ένας μικρός ανερχόμενος σεφ (παρ ’όλο που δεν το ξέρει ακόμα) και κάνει απίστευτα πράγματα όταν ασχολείται με τις χειροτεχνίες.

Μαρία Θεοδωράνου

Μαρία Θεοδωράνου

Υπαρχηγός Αγέλης

Η Μαρία ξεκίνησε τον προσκοπισμό σαν ανιχνεύτρια, ο μικρότερός της αδερφός την παρότρυνε να ασχοληθεί και δεν το έχει μετανιώσει. Αγαπάει πολύ τα μικρά παιδιά, γι αυτό και έχει επιλέξει να ασχολείται μαζί τους όχι μόνο στον ελεύθερό της χρόνο αλλά και επαγγελματικά! Είναι πάντοτε χαμογελαστή και πρόθυμη, και παρ’ολο που ένας μύθος λέει πως για να αναδειχθείς προσκοπικά πρέπει να ξεκινήσεις από μικρή ηλικία, η Μαρία είναι έτοιμη να τον καταρρίψει!!

Ελπίδα Τσουρουνάκη

Ελπίδα Τσουρουνάκη

Υπαρχηγός Αγέλης

Η Ελπίδα κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης, όπου και ξεκίνησε τον προσκοπισμό την Β’ Γυμνασίου. Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη σαν φοιτήτρια στο Τμήμα Μαθηματικών του Α.Π.Θ., κι όμως η αγάπη της για τα παιδιά και τη θάλασσα την έκανε να μας αναζητήσει και να γίνει μέρος της παρέας μας. Χορεύει ταγκό και της αρέσουν πολύ τα ισπανικά.Εμείς ελπίζουμε πως θα παραμείνει στην πόλη και στο σύστημά μας μόλις ολοκληρώσει τις σπουδές της, γιατί έχει ακόμα να μας προσφέρει πολλά!!

Άννα Τεζαψίδου

Άννα Τεζαψίδου

Υπαρχηγός Αγέλης

Η Άννα σπουδάζει Ελληνική Φιλολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, βρίσκεται στο Σύστημά μας από μικρό λυκόπουλο και πλέον είναι υπαρχηγός στην Αγέλη που η ίδια ξεκίνησε. Της αρέσει να γράφει, και να φωτογραφίζει. Η αγάπη της για την αγέλη και τις εξορμήσεις στο βουνό συνδυάζονται άψογα με την λατρεία της για τη θάλασσα και την αδρεναλίνη της ιστιοπλοΐας. Κατείχε τον θρόνο της μαγείρισσας σε ιπτάμενη καλοκαιρινή μας κατασκήνωση συνεχίζοντας την παράδοση του γκουρμέ φαγητού που ξεκίνησε η ίδια η αρχηγός συστήματος πριν κάποια χρόνια! (τρώμε καλά για να έχουμε δύναμεις)

Χριστίνα Μιχαήλ

Χριστίνα Μιχαήλ

Υπαρχηγός Αγέλης
Χρύσα Μαντζαρίδου

Χρύσα Μαντζαρίδου

Υπαρχηγός Αγέλης

Κατερίνα Τιμοθέου

Κατερίνα Τιμοθέου

Αρχηγός Ομάδας

Η Κατερίνα βρίσκεται στο 4ο έτος σπουδών της, στην αρχιτεκτονική στην Ξάνθη. Στον ελεύθερό της χρόνο κάνει swing, μαθαίνει ισπανικά και "Στόχος μου είναι να ταξιδέψω όλο τον κόσμο, και να γνωρίσω φουλ κόσμο και πράγματα!!" είπε. Αγαπάει πολύ την την θάλασσα, και σκέφτεται να την συνδυάσει και στα επαγγελματικά της. Είναι στο Σύστημά μας από το 2006 αλλά ξεκίνησε τον προσκοπισμό από τρίτη δημοτικού ως λυκόπουλο. Με το που μπήκε στην ομάδα δεν έβλεπε την ώρα για να μπεί στο επιτελείο της και πλέον τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία καθώς με το πέρας της καλοκαιρινής μας κατασκήνωσης ανέλαβε καθήκοντα αρχηγού Ομάδας!!

Σοφία Καραγκιολίδου

Υπαρχηγός Ομάδας

Βαγγέλης Τσαούλης

Υπαρχηγός Ομάδας

Σοφία Βεζεστιντζή

Υπαρχηγός Ομάδας

Ισίδωρος Καραμανίδης

Υπαρχηγός Ομάδας

Αγάπη Κωστίδου

Υπαρχηγός Ομάδας

Γιώργος Παπαδόπουλος

Υπαρχηγός Ομάδας

Ιάσωνας

Υπαρχηγός Ομάδας
Γιάννης Σεβαστόπουλος

Γιάννης Σεβαστόπουλος

Αρχηγός Ακαδημίας

Ο Γιάννης ήταν παλιότερα υπαρχηγός στην Αγέλη, όμως διέκοψε για να ασχοληθεί με τα επαγγελματικά του. Το Σύστημα όμως του έλειψε και πλέον αποφάσισε να επιστρέψει και να ασχοληθεί με την ιστιοπλοΐα που τόσο αγαπά σαν αρχηγός Ακαδημίας!!

Σωτήρης Πετρίδης

Σωτήρης Πετρίδης

Υπαρχηγός Ακαδημίας

Ο Σωτήρης διανύει τη δεύτερη "θητεία" του σαν στο Σύστημα, καθώς παλιότερα ήταν υπαρχηγός στην Αγέλη έκανε ένα διάλειμμα μερικών χρόνων,επέστρεψε δυναμικά πέρυσι αναλαμβάνοντας με επιτυχία τη θέση του αρχηγού Ακαδημίας. Ασχολείται με τα γραφιστικά και έχει έναν πανέμορφο σκύλο τον Πάρη.

Φώτης Αλεξανδρίδης

Φώτης Αλεξανδρίδης

Υπαρχηγός Ακαδημίας

Ο Φώτης ξεκίνησε τη "θητεία" του σε Προσκοπικό σύστημα, δεν άργησε όμως να συνειδητοποιήσει την αγάπη του για τη θάλασσα. Παλιότερα σαν αρχηγός Ομάδας, αργότερα αρχηγός Κοινότητας και πλέον σαν υπαρχηγός Ακαδημίας από τη στιγμή που μπήκε στην παρέα μας συνεχίζει ακάθεκτος να προσφέρει! Επαγγελματικά ασχολείται με την ψυχολογία, ενώ πρόσφατα ανακάλυψε το πάθος του για το χορό.

Κέλλυ Μήτρου

Υπαρχηγός Κοινότητας

Λουκία Τρέμμα

Υπαρχηγός Κονότητας
Χριστίνα Σεραφειμίδου

Χριστίνα Σεραφειμίδου

Υπαρχηγός Δικτύου

Η Χριστίνα ξεκίνησε πριν από 16 χρόνια σαν λυκόπουλο και κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της λυκοπουλικής πυραμίδας ως Ακέλας-Αρχηγός των λυκοπούλων. Έμεινε στην αγέλη 5 χρόνια, παράλληλα σπουδάζει Γεωλογία, ενώ της αρέσει πολύ να ασχολείται με το θέατρο, το χορό και το τραγούδι. Αποφάσισε να μείνει κοντά στο Σύστημα βοηθώντας τον ελεύθερό της χρόνο ως υπαρχηγός δικτύου.

Αριάδνη Μιχαήλ

Αριάδνη Μιχαήλ

Υπαρχηγός Δικτύου

Η Αριάδνη ξεκίνησε πριν από 16 χρόνια σαν λυκόπουλο, και κατέληξε να είναι υπαρχηγός στην αγέλη αυτή! Αγαπάει πολύ τον προσκοπισμό, την ιστιοπλοία , το καλό φαγητό και την φωτογραφία. Η δουλειά της πλέον δεν της αφήνει πολύ ελεύθερο χρόνο παρ’ όλα αυτά επέλεξε να συνεχίσει κοντά μας ως μέλος δικτύου.

Δημήτρης Ξούρης

Υπαρχηγός Δικτύου