Δομνίκη Κουιτζόγλου

Δομνίκη Κουιτζόγλου

Αρχηγός Συστήματος | Αρχηγός Κοινότητας

Η Δομνίκη μπήκε στην παρέα μας σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία το 2004, στο τμήμα των ανιχνευτών. Παρ’όλα αυτά δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να ενταχθεί και να συνειδητοποιήσει πως ο προσκοπικός κόσμος είναι ο δικός της κόσμος. Ασχολείται με την φωτογραφία και η αγάπη της για τα παιδιά καταλαμβάνει και τον επαγγελματικό της χρόνο. Σήμερα είναι αρχηγός συστήματος, μια αρχηγός με πολλές δυνατότητες και μεγάλες βλέψεις για την εξέλιξη του προσκοπικού παιχνιδιού.

Αντώνης Αντωνιάδης

Αντώνης Αντωνιάδης

Υπαρχηγός Συστήματος

Ο Αντώνης πριν από 19 χρόνια ξεκίνησε ως λυκόπουλο, στην ομάδα κατάφερε να φτάσει στη θέση του ενωμοτάρχη και αρκετά χρόνια αργότερα οι ηγετικές του ικανότητες τον ανέδειξαν αρχηγό κοινότητας και αρχηγό ακαδημίας. Σήμερα ως υπαρχηγός συστήματος, και λάτρης της ιστιοπλοΐας έχει αποφασίσει να συμμετέχει ενεργά οπουδήποτε το σύστημα τον έχει ανάγκη.

Αλίκη Μπαρμπακυριάκου

Αλίκη Μπαρμπακυριάκου

Υπαρχηγός Συστήματος

Η Αλίκη πριν από 17 χρόνια έγινε και αυτή λυκόπουλο, θεωρεί ότι ο προσκοπισμός ήταν καθοριστικός στην διαμόρφωση και κοινωνικοποίηση του χαρακτήρα της και τόσο καιρό μετά δηλώνει καθαρή λυκοπουλίστρια. Σήμερα είναι υπαρχηγός συστήματος, ενεργή και πάλι στο σύστημα δίπλα στους φίλους της.

Ανθούλα Αηδώνη

Ανθούλα Αηδώνη

Αρχηγός Αγέλης

Η Ανθούλα ξεκίνησε τον προσκοπισμό το 2004 ως λυκόπουλο, διέκοψε όμως για ένα διάστημα και επανήλθε στο Σύστημα μας το 2008 στην ομάδα . "Δεν έζησα την λυκοπουλική ζωή όμως η μαγεία της με τράβηξε και με έκανε να θέλω να τη ζήσω έστω ως βαθμοφόρος." είπε. Είναι στην αγέλη εδώ και 3 χρόνια .Αποφοίτησε από το καλλιτεχνικό σχολείο και τώρα σπουδάζει στη σχολή Καλών Τεχνών στο Τμήμα θεάτρου του Α.Π.Θ. Θέλει να γίνει ηθοποιός και όλες τις οι δραστηριότητες όπως ο χορός και το μιούζικαλ αποσκοπούν σε αυτό.

Γιώργος Μιχαλάκος

Γιώργος Μιχαλάκος

Υπαρχηγός Αγέλης

Ο Γιώργος έγινε μικρό λυκόπουλο και αυτός πριν από 12 χρόνια, η ομάδα των Ναυτοπροσκόπων όμως πιθανόν τον "τράβηξε" λίγο περισσότερο. Έτσι και κατάφερε να γίνει Αρχηγός Ομάδας, δίνοντας ότι πολυτιμότερο έχει ο καθένας από εμάς-τον χρόνο του-στα παιδιά. Έπειτα από μια υπέροχη χρονιά γεμάτη χαμόγελα, εκδρομές και παιχνίδια πλέον συνεχίζει ως υπαρχηγός αγέλης προσφέροντας όλο και περισσότερα! Σπουδάζει στη σχολή καλών τεχνών στο Τμήμα θεάτρου του Α.Π.Θ. και ασχολείται και στον ελεύθερο του χρόνο με το θέατρο. Μεγάλο του όνειρο είναι να εισαχθεί στο Κρατικό Θέατρο, και όλοι εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία!!

Δημήτρης Τεζαψίδης

Δημήτρης Τεζαψίδης

Υπαρχηγός Αγέλης

Ο Δημήτρης έγινε μικρό λυκόπουλο και αυτός πριν από 12 χρόνια, η αγάπη του για την αγάπη του για την αγέλη τον έκανε πλέον υπαρχηγό της! Του αρέσει πολύ ο χορός, το τραγούδι και ξέρει απ‘έξω όλες τις ατάκες της Disney! Είναι ένας μικρός ανερχόμενος σεφ (παρ ’όλο που δεν το ξέρει ακόμα) και κάνει απίστευτα πράγματα όταν ασχολείται με τις χειροτεχνίες.

Μαρία Θεοδωράνου

Μαρία Θεοδωράνου

Υπαρχηγός Αγέλης

Η Μαρία ξεκίνησε τον προσκοπισμό σαν ανιχνεύτρια, ο μικρότερός της αδερφός την παρότρυνε να ασχοληθεί και δεν το έχει μετανιώσει. Αγαπάει πολύ τα μικρά παιδιά, γι αυτό και έχει επιλέξει να ασχολείται μαζί τους όχι μόνο στον ελεύθερό της χρόνο αλλά και επαγγελματικά! Είναι πάντοτε χαμογελαστή και πρόθυμη, και παρ’ολο που ένας μύθος λέει πως για να αναδειχθείς προσκοπικά πρέπει να ξεκινήσεις από μικρή ηλικία, η Μαρία είναι έτοιμη να τον καταρρίψει!!

Άννα Τεζαψίδου

Άννα Τεζαψίδου

Υπαρχηγός Αγέλης

Η Άννα σπουδάζει Ελληνική Φιλολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, βρίσκεται στο Σύστημά μας από μικρό λυκόπουλο και πλέον είναι υπαρχηγός στην Αγέλη που η ίδια ξεκίνησε. Της αρέσει να γράφει, και να φωτογραφίζει. Η αγάπη της για την αγέλη και τις εξορμήσεις στο βουνό συνδυάζονται άψογα με την λατρεία της για τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα. Κατείχε τον θρόνο της μαγείρισσας σε ιπτάμενη καλοκαιρινή μας κατασκήνωση συνεχίζοντας την παράδοση του γκουρμέ φαγητού που ξεκίνησε η ίδια η αρχηγός συστήματος πριν κάποια χρόνια! (τρώμε καλά για να έχουμε δυνάμεις)

Κατερίνα Τιμοθέου

Κατερίνα Τιμοθέου

Αρχηγός Ομάδας

Η Κατερίνα βρίσκεται στο 4ο έτος σπουδών της, στην αρχιτεκτονική στην Ξάνθη. Στον ελεύθερό της χρόνο χορεύει lindy-hop, μαθαίνει ισπανικά και "Στόχος μου είναι να ταξιδέψω όλο τον κόσμο, και να γνωρίσω κόσμο και πράγματα!!" είπε. Αγαπάει πολύ την την θάλασσα, και σκέφτεται να την συνδυάσει και στα επαγγελματικά της. Είναι στο Σύστημά μας από το 2006 αλλά ξεκίνησε τον προσκοπισμό από τρίτη δημοτικού ως λυκόπουλο. Με το που μπήκε στην ομάδα δεν έβλεπε την ώρα για να ενταχθεί στο επιτελείο της και πλέον τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία καθώς με το πέρας της καλοκαιρινής μας κατασκήνωσης ανέλαβε καθήκοντα αρχηγού Ομάδας!!

Σοφία Καραγκιολίδου

Σοφία Καραγκιολίδου

Υπαρχηγός Ομάδας
Λουκία Τρέμμα

Λουκία Τρέμμα

Υπαρχηγός Ομάδας
Κων/νος Χατζηνάκος

Κων/νος Χατζηνάκος

Υπαρχηγός Ομάδας
Γιάννης Σεβαστόπουλος

Γιάννης Σεβαστόπουλος

Αρχηγός Ακαδημίας

Ο Γιάννης ήταν παλιότερα υπαρχηγός στην Αγέλη, όμως διέκοψε για να ασχοληθεί με τα επαγγελματικά του. Το Σύστημα όμως του έλειψε και πλέον αποφάσισε να επιστρέψει και να ασχοληθεί με την ιστιοπλοΐα που τόσο αγαπά σαν αρχηγός Ακαδημίας!!

Φώτης Αλεξανδρίδης

Φώτης Αλεξανδρίδης

Υπαρχηγός Ακαδημίας | Υπαρχηγός Κοινότητας

Ο Φώτης ξεκίνησε τη "θητεία" του σε Προσκοπικό σύστημα, δεν άργησε όμως να συνειδητοποιήσει την αγάπη του για τη θάλασσα. Παλιότερα σαν αρχηγός Ομάδας, αργότερα αρχηγός Κοινότητας και πλέον σαν υπαρχηγός Ακαδημίας από τη στιγμή που μπήκε στην παρέα μας συνεχίζει ακάθεκτος να προσφέρει! Επαγγελματικά ασχολείται με την ψυχολογία, ενώ πρόσφατα ανακάλυψε το πάθος του για το χορό.