Kέλλη Μήτρου

Kέλλη Μήτρου

Αρχηγός Συστήματος

Η Κέλλη, ήρθε στο 6ο σύστημα όταν ήταν 7 ετών. Έκτοτε έχει περάσει από όλα τα τμήματα σαν παιδί, και αργότερα ως ενήλικας έχει υπάρξει Υπαρχηγός Ομάδας, Υπαρχηγός Ακαδημίας και Υπαρχηγός Κοινότητας όπου παρέμεινε και στη συνέχεια έγινε Αρχηγός το 2014!

Η Κοινότητα κατέληξε να γίνει η μεγάλη της αγάπη κι έτσι, ολοκλήρωσε πρόσφατα και της απονεμήθηκε το Διακριτικό Δάσους στο Κλάδο Ανιχνευτών, που την καθιστά μέλος της εκπαίδευσης! Είναι επίσης, κάτοχος πτυχίου Κυβερνήτου!

Η Κέλλη έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Marketing & Επικοινωνίας του Ο.Π.Α. και εργάζεται στο χώρο των πωλήσεων!

Θεανώ Γκρούνη

Θεανώ Γκρούνη

Υπαρχηγός Συστήματος

Η Θεανώ ήρθε στη παρέα του 6ου Συστήματος όταν ήταν Λυκόπουλο! Μεγάλωσε, έγινε Ναυτοπρόσκοπος , στη συνέχεια ενωμοτάρχης, και η προσωπική της φιλοδοξία την οδήγησε να γίνει πρόσκοπος έθνους και αργότερα Κυβερνήτης Ν/π σκάφους αλλά και σκάφους ανοιχτής θαλάσσης!

Διατέλεσε με επιτυχία ως Αρχηγός Ομάδας και πλέον έχει αναλάβει καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος!

Η Θεανώ εργάζεται ως Νηπιαγωγός στο Ελληνικό Κολλέγιο και ως Καθηγήτρια Αγγλικών!

Γιάννης Ζαφραντζής

Γιάννης Ζαφραντζής

Υπαρχηγός Συστήματος

Ο Γιάννης, αποτελεί χρόνια μέλος του Συστήματος!

Έχει περάσει από την Ομάδα ως Υπαρχηγός της, είναι εξαιρετικός Κυβερνήτης και για πολλά χρόνια υπήρξε Αρχηγός στην Ακαδημία Ιστιοπλοΐας, την οποία κατάφερε μαζί με το επιτελείο του να κάνει τόσο περιζήτητη και διασκεδαστική, που δεν χωρούσαν στο τέλος από τα τόσα μέλη! Σήμερα ασχολείται ως Υπαρχηγός Συστήματος κυρίως με την εκπαίδευση ιστιοπλοίας σε υποψήφιους κυβερνήτες και με τα σκάφη!

Ο Γιάννης είναι μαθηματικός και διδάσκει χρόνια το αντικείμενο σε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ιδιαίτερη εμπειρία ενώ έχει προχωρήσει και στη συγγραφή βοηθημάτων!

Χριστίνα Σεραφειμίδου

Χριστίνα Σεραφειμίδου

Υπαρχηγός Συστήματος

Η Χριστίνα, ξεκίνησε στο 6ο Σύστημα απο την Αγέλη, κι εκεί παρέμεινε!

Υπήρξε για πολλά χρόνια Υπαρχηγός της και στη συνέχεια Αρχηγός των Λυκοπούλων! Ακόμα κι όταν έληξε η θητεία της, ποτέ δεν άφησε ουσιαστικά το αγαπημένο της τμήμα!

Η Χριστίνα είναι μέχρι και σήμερα, η πρώτη που θα τρέξει να βοηθήσει την Αγέλη όποτε αυτή την χρειάζεται!

Εργάζεται σε δική της επιχείρηση ενώ παράλληλα σπουδάζει στην Ανώτερη Δραματική Σχολή προκειμένου να ακολουθήσει το πάθος της, την υποκριτική!

Κατερίνα Τιμοθέου

Κατερίνα Τιμοθέου

Υπαρχηγός Συστήματος

Η Κατερίνα βρίσκεται στο 4ο έτος σπουδών της, στην αρχιτεκτονική στην Ξάνθη. Στον ελεύθερό της χρόνο χορεύει lindy-hop, μαθαίνει ισπανικά και "Στόχος μου είναι να ταξιδέψω όλο τον κόσμο, και να γνωρίσω κόσμο και πράγματα!!" είπε. Αγαπάει πολύ την την θάλασσα, και σκέφτεται να την συνδυάσει και στα επαγγελματικά της. Είναι στο Σύστημά μας από το 2006 αλλά ξεκίνησε τον προσκοπισμό από τρίτη δημοτικού ως λυκόπουλο. Με το που μπήκε στην ομάδα δεν έβλεπε την ώρα για να ενταχθεί στο επιτελείο της και τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία καθώς με το πέρας της καλοκαιρινής κατασκήνωσης ανέλαβε καθήκοντα αρχηγού Ομάδας!!

Η Κατερίνα ολοκλήρωσε τη θητεία της το 2018 και πλέον ανέλαβε καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος και πιο συγκεκριμένα, ασχολείται με την εκπαίδευση των βαθμοφόρων μας!

Σοφία Καραγκιολίδου

Σοφία Καραγκιολίδου

Υπαρχηγός Συστήματος

Η Σοφία, μας ήρθε κατευθείαν στο σύστημα ως Βαθμοφόρος! Μπορεί να μην μεγάλωσε στην οικογένεια του συστήματος από παιδί, αλλά το γονίδιο του εθελοντισμού το είχε πάντα!

Εξελίχθηκε σε μια εξαιρετική βαθμοφόρο ομάδας, η οποία προσέφερε πολλά! Η θετική της αύρα, το χαμόγελο και η όρεξη της για δουλειά την ξεχώρισαν πολύ γρήγορα!

Σήμερα, βρίσκεται στη Δανία ολοκληρώνοντας τις μεταπτυχιακές σπουδές της! Ωστόσο, αυτό δεν την εμποδίζει να συνεχίσει να βοηθάει το σύστημα, αφού ασχολείται με τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες και τη γραμματειακή υποστήριξη!

Δημήτρης Τεζαψίδης

Δημήτρης Τεζαψίδης

Aρχηγός Αγέλης

Ο Δημήτρης ξεκίνησε στην Αγέλη όταν ήταν 7 ετών και η αγάπη του γι’ αυτήν τον έκανε Αρχηγό της!

Το πείσμα του, τον οδήγησε να εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε έναν ιδιαίτερα επιτυχημένο Ακέλα, με πάθος για το έργο που προσφέρει!

Σπουδάζει στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Θεσ/κης και έχει τρομερή ενέργεια και θετική διάθεση για να δώσει στην Αγέλη!

Πολλοί λένε πως με το Δημήτρη, δεν γίνεται να μη περάσεις καλά....εμείς ελπίζουμε το ίδιο να λένε και τα Λυκόπουλα μας!

Μαρία Θεοδωράνου

Μαρία Θεοδωράνου

Υπαρχηγός Αγέλης

Η Μαρία ξεκίνησε τον προσκοπισμό σαν ανιχνεύτρια όταν ο μικρότερός αδερφός της, τη παρότρυνε να ασχοληθεί και έκτοτε, δεν το έχει μετανιώσει!

Αγαπάει πολύ τα μικρά παιδιά, γι’ αυτό και έχει επιλέξει να ασχολείται μαζί τους, όχι μόνο στον ελεύθερό της χρόνο αλλά και επαγγελματικά!

Σπουδάζει στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ. , είναι πάντοτε χαμογελαστή, πρόθυμη, και παρ’ ολο που ένας μύθος εικάζει πως για να αναδειχθείς προσκοπικά, πρέπει να ξεκινήσεις από μικρή ηλικία, η Μαρία είναι έτοιμη να τον καταρρίψει!!

Λουκία Τρέμμα

Λουκία Τρέμμα

Αρχηγός Ομάδας

Η Λουκία, φοιτήτρια στη Νομική του Α.Π.Θ. έγινε μέλος του Συστήματος σε ηλικία 15 ετών και ξεκίνησε κατευθείαν από τη Κοινότητα Ανιχνευτών!

Είναι problem-solver, και κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να κατανοήσει πλήρως τη λειτουργία ενός προσκοπικού τμήματος και να γίνει τελικά Αρχηγός στην Ομάδα Ναυτοπροσκόπων!

Η Λουκία και το πείσμα της να καταφέρνει τους στόχους που θέτει, παρόλο το νεαρό της ηλικίας της, έχει εξελιχθεί σε εξαιρετική Αρχηγό! Το προσκοπικό της όνομα είναι "λιακάδα" όπως και η θετική ενέργεια που εκπέμπει με κάθε της χαμόγελο!

Ελπίδα Τσουρουνάκη

Ελπίδα Τσουρουνάκη

Υπαρχηγός Ομάδας

Η Ελπίδα μας ήρθε κατευθείαν από τη Κρήτη, όταν πέρασε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να σπουδάσει στο Μαθηματικό τμήμα του Α.Π.Θ.

Υπήρξε πρόσκοπος για πολλά έτη σε ναυτοπροσκοπικό σύστημα στα Χανιά και συνέχισε στο 6ο, ως υπαρχηγός Αγέλης!

Σήμερα η Ελπίδα ολοκληρώνει τις σπουδές της ως μέλος της Ομάδας Προσκόπων πλέον. Συνεχίζει να μας εκπλήσσει με την συνέπεια και τις ικανότητες της, ενώ έχει καταλήξει να είναι απο εκείνα τα μέλη που ακόμα κι αν δεν μεγάλωσαν από παιδιά μαζί μας, είναι πλέον οικογένεια!

Νίκος Τζήμας

Νίκος Τζήμας

Υπαρχηγός Ομάδας

Ο Νίκος είναι δευτεροετής φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Μακεδονίας.

Η αγάπη του για τα παιδιά και τον εθελοντισμό είναι αυτά που τον τελευταίο χρόνο τον παρακίνησε να μπει στην οικογένεια του συστήματος μας!

Αγαπάει το καλό φαγητό και τα ταξίδια ! Ειδικά την διαδρομή Κοζάνη-Θεσσαλονίκη και πίσω, που τη κάνει κάθε Σαββατοκύριακο για να βρίσκεται κοντά μας !

Η προθυμία του και το πάθος του γι’ αυτό που κάνει, τον έχουν κάνει να εξελιχθεί σε έναν εξαιρετικό Υπαρχηγό Ομάδας έτοιμο να εξερευνήσει καινούριους άγνωστους βυθούς!

Άννα Τεζαψίδου

Άννα Τεζαψίδου

Aρχηγός Koινότητας

Η Άννα σπουδάζει Ελληνική Φιλολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και βρίσκεται στο Σύστημά μας από μικρό λυκόπουλο!

Υπήρξε για αρκετά χρόνια υπαρχηγός στην Αγέλη και πλέον είναι μια πολλά υποσχόμενη Αρχηγός Κοινότητας!

Ποτέ δεν πίστευε πως θα ταίριαζε στη Κοινότητα, κι όμως κατέληξε να τη λατρέψει!

Γιώργος Μιχαλάκος

Γιώργος Μιχαλάκος

Υπαρχηγός Κοινότητας

Ο Γιώργος ήρθε στην Αγέλη όταν ήταν 7 ετών!

Η ομάδα των Ναυτοπροσκόπων όμως τον "τράβηξε" περισσότερο και γι’ αυτό κατάφερε να γίνει Αρχηγός της, δίνοντας ότι πολυτιμότερο έχει ο καθένας από εμάς -το χρόνο του- στα παιδιά.

Έπειτα από μια επιτυχημένη θητεία, συνέχισε ως υπαρχηγός Αγέλης προσφέροντας όλο και περισσότερα, για να καταλήξει τελικά στη Κοινότητα ως ένας πολλά υποσχόμενος υπαρχηγός!

Ο Γιώργος σπουδάζει στη σχολή καλών τεχνών στο Τμήμα θεάτρου του Α.Π.Θ. με στόχο τη σκηνοθεσία!

Σωτήρης Πετρίδης

Σωτήρης Πετρίδης

Αρχηγός Ακαδημίας

Ο Σωτήρης, ήταν και παλιότερα Αρχηγός Ακαδημίας, όμως διέκοψε για να ασχοληθεί με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην επιχείρηση του. Το Σύστημα όμως του έλειψε, και αποφάσισε να επιστρέψει ξανά στη πολυαγαπημένη του Ακαδημία!

Ο Σωτήρης έχει υπάρξει εκπαιδευτής ιστιοπλοΐας στον όμιλο της Επανομής!

Γεωργία Κεχαγιά

Γεωργία Κεχαγιά

Υπαρχηγός Ακαδημίας

Η Γεωργία (ή Τζία όπως συνηθίζουμε να την αποκαλούμε!) ήρθε στην οικογένεια του συστήματος όταν ήταν στο Γυμνάσιο!
Η πρώτη δράση της ήταν...συντήρηση σκαφών, κι αν πολλοί πίστευαν πως αυτό θα ήταν αποτρεπτικό για τη συνέχεια ενός παιδιού στους Προσκόπους, δεν ίσχυε το ίδιο και για τη Τζία!

Έχει υπάρξει υπαρχηγός Ομάδας αν και η μεγάλη της αγάπη ήταν πάντα η Ακαδημία, στην οποία δραστηριοποιείται με μικρά κενά από το 2012!

Η Τζία διατηρεί δική της επιχείρηση στις 40 εκκλησιές Θεσσαλονίκης και σπουδάζει στο Τμήμα Λογιστικής!

Βαγγέλης Τσαούλης

Βαγγέλης Τσαούλης

Υπαρχηγός Ακαδημίας

Ο Βαγγέλης, είναι στο σύστημα απο Λυκόπουλο και έχει υπάρξει υπαρχηγός στην Ομάδα!

Η Αγάπη του για τη θάλασσα τον οδήγησε στο δρόμο της Βασιλικής Ακαδημίας της Αγγλίας από την οποία απέκτησε δίπλωμα skipper!

Αποτελεί έμπειρο ιστιοπλόο με θέληση για γνώση και γι’ αυτό το λόγο είναι αυτή τη στιγμή στην Ακαδημία Ιστιοπλοΐας, ως υπαρχηγός!

Πάρης

Πάρης

Μασκότ Ακαδημίας

Ο Πάρης, δεν έχει χάσει ούτε μια δράση Ακαδημίας, είναι συνεπής και οι φίλοι τον φωνάζουν θαλασσόλυκο!
Γνωρίζει πως να μπαινοβγαίνει στα σκάφη με ασφάλεια, να βρίσκει τα πιο βολικά σημεία για άραγμα και να κυνηγάει τις μπάλες που φεύγουν στη θάλασσα!