Kέλλη Μήτρου

Kέλλη Μήτρου

Αρχηγός Συστήματος

Η Κέλλη, ήρθε στο 6ο σύστημα όταν ήταν 7 ετών. Έκτοτε έχει περάσει από όλα τα τμήματα σαν παιδί, και αργότερα ως ενήλικας έχει υπάρξει Υπαρχηγός Ομάδας, Υπαρχηγός Ακαδημίας και Υπαρχηγός Κοινότητας όπου παρέμεινε και στη συνέχεια έγινε Αρχηγός το 2014!

Η Κοινότητα κατέληξε να γίνει η μεγάλη της αγάπη κι έτσι, ολοκλήρωσε πρόσφατα και της απονεμήθηκε το Διακριτικό Δάσους στο Κλάδο Ανιχνευτών, που την καθιστά μέλος της εκπαίδευσης! Είναι επίσης, κάτοχος πτυχίου Κυβερνήτου!

Η Κέλλη έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Marketing & Επικοινωνίας του Ο.Π.Α. και εργάζεται στο χώρο των πωλήσεων και των logistics!

Δημήτρης Τεζαψίδης

Δημήτρης Τεζαψίδης

Aρχηγός Αγέλης

Ο Δημήτρης ξεκίνησε στην Αγέλη όταν ήταν 7 ετών και η αγάπη του γι’ αυτήν τον έκανε Αρχηγό της!

Το πείσμα του, τον οδήγησε να εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε έναν ιδιαίτερα επιτυχημένο Ακέλα, με πάθος για το έργο που προσφέρει!

Σπουδάζει στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Θεσ/κης και έχει τρομερή ενέργεια και θετική διάθεση για να δώσει στην Αγέλη!

Πολλοί λένε πως με το Δημήτρη, δεν γίνεται να μη περάσεις καλά....κι εμείς ξέρουμε πως σίγουρα το ίδιο λένε και τα Λυκόπουλα μας!

Μαρία Θεοδωράνου

Μαρία Θεοδωράνου

Υπαρχηγός Αγέλης

Η Μαρία ξεκίνησε τον προσκοπισμό σαν ανιχνεύτρια όταν ο μικρότερός αδερφός της, τη παρότρυνε να ασχοληθεί και έκτοτε, δεν το έχει μετανιώσει!

Αγαπάει πολύ τα μικρά παιδιά, γι’ αυτό και έχει επιλέξει να ασχολείται μαζί τους, όχι μόνο στον ελεύθερό της χρόνο αλλά και επαγγελματικά!

Σπουδάζει στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ. , είναι πάντοτε χαμογελαστή, πρόθυμη, και παρ’ ολο που ένας μύθος εικάζει πως για να αναδειχθείς προσκοπικά, πρέπει να ξεκινήσεις από μικρή ηλικία, η Μαρία τον έχει καταρρίψει!!

Γιώργος Αθανασιάδης

Γιώργος Αθανασιάδης

Υπαρχηγός Αγέλης

Ο Γιώργος ήρθε στο σύστημα σαν παιδάκι Δημοτικού κι εντάχθηκε αμέσως στην Αγέλη!

Όπως οι περισσότεροι λάτρεις της Αγέλης Λυκοπούλων, έτσι και ο Γιώργος μεγαλώνοντας ήξερε ήδη σε ποιο τμήμα ήθελε να συνεχίσει την ενασχόληση του και για το λόγο αυτό εντάχθηκε κι αυτός ως Υπαρχηγός στο τμήμα που αγαπούσε!

Σήμερα ο Γιώργος σπουδάζει Χημικός Μηχανικός του Α.Π.Θ. κι εργάζεται σε φροντιστήριο της περιοχής του!

Δήμητρα Τσικούρα

Δήμητρα Τσικούρα

Υπαρχηγός Αγέλης

Η Δήμητρα, είναι φοιτήτρια στο τμήμα Ψυχολογίας του τμήματος Ιωαννίνων και είναι η πιο νέα Υπαρχηγός στην Αγέλη μας!

Έχει υπάρξει στο σύστημα από πολύ μικρή, είναι ένα ιδιαίτερα υπεύθυνο και ζωντανό κορίτσι με τρομερή φαντασία και ανυπομονούμε να τη δούμε να ανθίζει και να εξελίσσεται!

Δεν επαναπαύεται ποτέ καθώς θεωρεί πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, κάτι που προσπαθεί με όλη της τη δύναμη να επιτύχει!

Λουκία Τρέμμα

Λουκία Τρέμμα

Αρχηγός Ομάδας

Η Λουκία, φοιτήτρια στη Νομική του Α.Π.Θ. έγινε μέλος του Συστήματος σε ηλικία 15 ετών και ξεκίνησε κατευθείαν από τη Κοινότητα Ανιχνευτών!

Είναι problem-solver, και κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να κατανοήσει πλήρως τη λειτουργία ενός προσκοπικού τμήματος και να γίνει τελικά Αρχηγός στην Ομάδα Ναυτοπροσκόπων!

Η Λουκία και το πείσμα της να καταφέρνει τους στόχους που θέτει, παρόλο το νεαρό της ηλικίας της, έχει εξελιχθεί σε εξαιρετική Αρχηγό! Το προσκοπικό της όνομα είναι "λιακάδα" όπως και η θετική ενέργεια που εκπέμπει με κάθε της χαμόγελο!

ΦοίβηΤρέμμα

ΦοίβηΤρέμμα

Υπαρχηγός Ομάδας

Η Φοίβη, φοιτήτρια στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ. έγινε μέλος του Συστήματος σε ηλικία 8 ετών και δεν άργησε πολύ να ανακαλύψει την αγάπη της για τη θάλασσα!

Δεινή ιστιοπλόα, με ανεξάντλητη ενέργεια κι ένα μόνιμο χαμόγελο, δε περνάει ποτέ απαρατήρητη καθώς εκπέμπει συνεχώς τη θετική της αύρα!

Η Φοίβη, είναι πλέον μέλος της Ομάδας Ναυτοπροσκόπων!

Στέλιος Τελόγλου

Στέλιος Τελόγλου

Υπαρχηγός Ομάδας

Ο Στέλιος (ή Στυλιανός), είναι στην οικογένεια του συστήματος από πολύ μικρός! Έχει υπάρξει σε όλα τα τμήματα από μικρό Λυκόπουλο, Ναυτοπρόσκοπος, Ανιχνευτής και σήμερα είναι υπαρχηγός στην Ομάδα!

Είχε ασχοληθεί με την ιστιοπλοΐα στην ακαδημία του συστήματος και έχει λάβει κατά καιρούς πολλές διακρίσεις στο άθλημα!

Ενας φανταστικός βαθμοφόρος που είναι εκεί όποτε τον χρειάζεσαι και έχει να προσφέρει πολλά στο μέλλον!

Αριάδνη Μάζη

Αριάδνη Μάζη

Υπαρχηγός Ομάδας

Η Αριάδνη μας είναι ένας ήλιος που λάμπει!

Βαθμοφόρος στην Ομάδα που μπορεί εκ πρώτης όψεως να μοιάζει ήσυχη αλλά κρύβει έναν δυναμικό χαρακτήρα, υπεύθυνο και οργανωτικό!

Είναι στην οικογένεια μας από μικρή και σήμερα ανυπομονεί να προσφέρει τις ιδέες της στα παιδιά του τμήματος της!

Συμμετέχει και βοηθάει εθελοντικά σε διάφορες Φιλοζωικές οργανώσεις καθώς η φιλοζωία έχει γίνει τρόπος ζωής της!

Θοδωρής Αθανασιάδης

Θοδωρής Αθανασιάδης

Υπαρχηγός Ομάδας

Ο Θοδωρής είναι φοιτητής στο Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Logistics) και ενεργός υπαρχηγός στην ομάδα Ναυτοπροσκόπων

Ανέκαθεν ήταν η "ψυχή της παρέας" με καταπληκτικό χιούμορ και ανεβάζει το κέφι της παρέας όπου κι αν βρεθεί.

Εργάζεται στον ελεύθερο του χρόνο και δε χάνει ποτέ το χαμόγελο του!

Άννα Τεζαψίδου

Άννα Τεζαψίδου

Aρχηγός Koινότητας

Η Άννα σπουδάζει Ελληνική Φιλολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και βρίσκεται στο Σύστημά μας από μικρό λυκόπουλο!

Υπήρξε για αρκετά χρόνια υπαρχηγός στην Αγέλη και πλέον είναι μια πολλά υποσχόμενη Αρχηγός Κοινότητας!

Ποτέ δεν πίστευε πως θα ταίριαζε στη Κοινότητα, κι όμως κατέληξε να τη λατρέψει!

Κατερίνα Τιμοθέου

Κατερίνα Τιμοθέου

Αρχηγός Προσκοπικού Δικτύου

Η Κατερίνα είναι απόφοιτη του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και πλέον μεταπτυχιακή φοιτήτρια.

Στον ελεύθερo της χρόνο ασχολείται με τη capoeira, μαθαίνει ισπανικά και "Στόχος μου είναι να ταξιδέψω όλο τον κόσμο, και να γνωρίσω κόσμο και πράγματα!!" είπε. Αγαπάει πολύ την την θάλασσα, και σκέφτεται να την συνδυάσει και στα επαγγελματικά της. Είναι στο Σύστημά μας από το 2006 αλλά ξεκίνησε τον προσκοπισμό από τρίτη δημοτικού ως λυκόπουλο. Με το που μπήκε στην ομάδα δεν έβλεπε την ώρα για να ενταχθεί στο επιτελείο της και τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία καθώς με το πέρας της καλοκαιρινής κατασκήνωσης ανέλαβε καθήκοντα αρχηγού Ομάδας!!

Η Κατερίνα ολοκλήρωσε τη θητεία της το 2018 και αφού βοήθησε ως Υπαρχηγός Συστήματος, πλέον ανέλαβε τα καθήκοντα της Αρχηγού Δικτύου, που αφορά τα ενήλικα μέλη της Οικογένειας του Συστήματος!

Σωτήρης Πετρίδης

Σωτήρης Πετρίδης

Αρχηγός Ακαδημίας

Ο Σωτήρης, ήταν και παλιότερα Αρχηγός Ακαδημίας, όμως διέκοψε για να ασχοληθεί με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην επιχείρηση του. Το Σύστημα όμως του έλειψε, και αποφάσισε να επιστρέψει ξανά στη πολυαγαπημένη του Ακαδημία!

Ο Σωτήρης έχει υπάρξει εκπαιδευτής ιστιοπλοΐας στον όμιλο της Επανομής!

Γεωργία Κεχαγιά

Γεωργία Κεχαγιά

Υπαρχηγός Ακαδημίας

Η Γεωργία (ή Τζία όπως συνηθίζουμε να την αποκαλούμε!) ήρθε στην οικογένεια του συστήματος όταν ήταν στο Γυμνάσιο!
Η πρώτη δράση της ήταν...συντήρηση σκαφών, κι αν πολλοί πίστευαν πως αυτό θα ήταν αποτρεπτικό για τη συνέχεια ενός παιδιού στους Προσκόπους, δεν ίσχυε το ίδιο και για τη Τζία!

Έχει υπάρξει υπαρχηγός Ομάδας αν και η μεγάλη της αγάπη ήταν πάντα η Ακαδημία, στην οποία δραστηριοποιείται με μικρά κενά από το 2012!

Η Τζία διατηρεί δική της επιχείρηση στις 40 εκκλησιές Θεσσαλονίκης και σπουδάζει στο Τμήμα Λογιστικής!

Βαγγέλης Τσαούλης

Βαγγέλης Τσαούλης

Υπαρχηγός Ακαδημίας

Ο Βαγγέλης, είναι στο σύστημα απο Λυκόπουλο και έχει υπάρξει υπαρχηγός στην Ομάδα!

Η Αγάπη του για τη θάλασσα τον οδήγησε στο δρόμο της Βασιλικής Ακαδημίας της Αγγλίας από την οποία απέκτησε δίπλωμα skipper!

Αποτελεί έμπειρο ιστιοπλόο με θέληση για γνώση και γι’ αυτό το λόγο είναι αυτή τη στιγμή στην Ακαδημία Ιστιοπλοΐας, ως υπαρχηγός!

Πάρης

Πάρης

Μασκότ Ακαδημίας

Ο Πάρης, δεν έχει χάσει ούτε μια δράση Ακαδημίας, είναι συνεπής και οι φίλοι τον φωνάζουν θαλασσόλυκο!
Γνωρίζει πως να μπαινοβγαίνει στα σκάφη με ασφάλεια, να βρίσκει τα πιο βολικά σημεία για άραγμα και να κυνηγάει τις μπάλες που φεύγουν στη θάλασσα!