ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ 2013

Αγαπητοί γονείς και παλαιοί βαθμοφόροι,

 

σας προσκαλούμε

την Κυριακή 1 Δεκέμβρη και ώρα 13:00

στην ετήσια εκδήλωση του Συστήματός μας

τον «Μπακαλιάρο»

στην αίθουσα εκδηλώσεων του Hotel Panorama

«Αστέρια»  (Αναλήψεως 26, Πανόραμα)

 

Τιμή πρόσκλησης: € 15

 

Ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, απολαμβάνοντας ζωντανή μουσική, χορό, ένα πλήρες γεύμα με κυρίως πιάτο φρεσκοτηγανισμένο μπακαλιάρο και απεριόριστη κατανάλωση ποτών, στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου με θέα όλη την πόλη και τον Θερμαϊκό κόλπο.

Kύριος στόχος της εκδήλωσης είναι να γνωριστούμε καλύτερα, να συσφίξουμε τις σχέσεις μας και να διασκεδάσουμε. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Αγέλη και η Ομάδα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση σε ξεχωριστή αίθουσα του ξενοδοχείου και συνεπώς τα παιδιά θα απασχοληθούν στις δράσεις των Τμημάτων τους.

Στην εκδήλωση θα ήταν ιδιαίτερα επιθυμητό να προσκαλέσετε και φίλους σας που μπορεί να μην έχουν κάποια σχέση με τον Προσκοπισμό ώστε να μας γνωρίσουν και να μας στηρίξουν με την παρουσία τους. Αν έχουν παιδιά, μπορούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να συμμετέχουν στις δράσεις των Τμημάτων, έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με το προσκοπικό παιχνίδι. Για κάθε παιδί που θα έρθει θα υπάρχει μία οικονομική επιβάρυνση  3€ , που περιλαμβάνει το γεύμα και τα έξοδα των δραστηριοτήτων τους (δημιουργικές κατασκευές, παιχνίδια, ζωγραφική κ.λ.π.).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα!

 

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως μέχρι τη Δευτέρα 25/11/2013, για τη συμμετοχή σας και την κράτηση τραπεζιού:

 

  • Βαθμοφόρος επικοινωνίας:  Θεανώ Γκρούνη – τηλ. 6978-91.16.90

 

Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας και σε αυτή την εκδήλωση. Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

 

Ο Πρόεδρος της ΕΚΣ

Βασίλειος Αχυρόπουλος

Ο Αρχηγός Συστήματος

Ευστάθιος Γεωργακάκης