Μπακαλιάρος 2014

Αγαπητοί γονείς και παλαιοί βαθμοφόροι,

σας προσκαλούμε

την Κυριακή 23 Νοέμβρη και ώρα 13:30

στην ετήσια εκδήλωση του Συστήματός μας

τον «Μπακαλιάρο»

στο κέντρο διασκέδασης «ΝΕΡΑΪΔΑ»

(17o XΛΜ Θεσσαλονίκης/Περαίας)


Τιμή πρόσκλησης: € 15


Ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, απολαμβάνοντας ζωντανή μουσική, χορό, ένα πλήρες γεύμα με κυρίως πιάτο φρεσκοτηγανισμένο μπακαλιάρο και απεριόριστη κατανάλωση ποτών, στο φιλόξενο χώρο του κέντρου διασκέδασης.

Kύριος στόχος της εκδήλωσης είναι να γνωριστούμε καλύτερα, να συσφίξουμε τις σχέσεις μας και να διασκεδάσουμε. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Αγέλη και η Ομάδα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση σε ξεχωριστή αίθουσα του κέντρου και συνεπώς τα παιδιά θα απασχοληθούν στις δράσεις των Τμημάτων τους.

Στην εκδήλωση θα ήταν ιδιαίτερα επιθυμητό να προσκαλέσετε και φίλους σας που μπορεί να μην έχουν κάποια σχέση με τον Προσκοπισμό ώστε να μας γνωρίσουν και να μας στηρίξουν με την παρουσία τους. Αν έχουν παιδιά, μπορούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να συμμετέχουν στις δράσεις των Τμημάτων, έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με το προσκοπικό παιχνίδι. Για κάθε παιδί που θα έρθει θα υπάρχει μία οικονομική επιβάρυνση 5€ , που περιλαμβάνει το γεύμα (Κοτομπουκιές με τηγανητές πατάτες και χυμό) και τα έξοδα των δραστηριοτήτων τους (δημιουργικές κατασκευές, παιχνίδια, ζωγραφική κ.λ.π.).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα!


Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως μέχρι την Τρίτη 18/11/2013, για τη συμμετοχή σας και την κράτηση τραπεζιού:


  • Βαθμοφόρος επικοινωνίας: Θεανώ Γκρούνη – τηλ. 6978-91.16.90


Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας και σε αυτή την εκδήλωση. Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.


Η Πρόεδρος της ΕΚΣ

Φωτεινή Βαβάτση

Ο Αρχηγός Συστήματος

Ευστάθιος Γεωργακάκης